fbpx

Rokokko Love

2 nydelige søstre..!
2 nydelige søstre..!

Disse to skattene fikk jeg av en utrolig hyggelig dame! Klarer ikke helt å bestemme meg for hva slags stoff de skal få..!? I prøveboken “Miami” fra Zinc så er det masse sterke, klare farger og jeg heller veldig mot grønt.. Fargeriket har kåret grønt til årets farge, kanskje jeg har blitt påvirket av de..? Uansett synes jeg alle grønn farger er super lekkert mot tre, både mot behandlet og ubehandlet treverk. Vel, det haster ikke og jeg har god tid til å tenke ut farger mens jeg syr nye båtputer.. Nyt de siste timene av årets påske, ship o hoi!

Last updated by at .

3 Comments

 1. CamillaApril 10, 2012

  ååh de er super fine! hadde vært fint med mintgrønn! Den fargen kan jo ikke slå feil i år:)

  men uansett hva du bestemmer deg for, så blir det knall fint. Rett og slett fordi du er så dyktig:)

  kusine klem

 2. linda MonsenApril 10, 2012

  Hei

  Jeg har en sofa og to stoler med samme tre mønster som denne. ( samme blomst ) Vet du noe om disse stolene ? Jeg har de nå i sennepsgul, type velur stoff ( tror jeg ) Jeg får hjelp til å trekke disse om til rød. Tror det kan bli veldig bra.

  Og har du et tips på hvor jeg kan få tak i billige nagler ? Sofaen og stolene har ca 50 meter nagler, 1 pr cm. Det blir noen tusen… Men naglene er ikke enkle men på bånd, hver 5 nagel er en enkel spiker. Vet du om det er enkelt å bruke dette båndet på nytt eller hvor jeg kan få tak i et lignende ?

  mvh

  Linda

  1. LeneApril 11, 2012

   Hei Linda
   Naglene kan du få tak i hos de fleste møbeltapetserere. Om du merker båndene er det greit å bruke de på nytt, til og med de gamle spikerne kan du bruke på nytt. Lykke til!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top