I Januar 2010 startet jeg opp eget verksted i Kroer etter endt utdannelse som møbelsnekker, Interiørdesigner Mi og 3 års læretid som møbeltapetserer. Fra og med 1. Desember 2012 vil jeg bli å finne i Kurefjordveien 30 i Rygge. Gleder meg til å ta imot nye og trofaste kunder i nytt verksted!

Jeg har oppdrag fra Oslo, Akershus, Østfold og Vestfold. Har du ikke møbeltapetserer i nærområdet, eller vil at nettopp jeg skal gjøre jobben for deg er jeg behjelpelig med både henting og levering i Østlandsområdet. For uforpliktende kostnadsoverslag, mail meg ett bilde av møblet du ønsker omtrekt.

Jeg lager sengegavler fra scratch, trekker om bestefars gamle god stol og fresher opp spisestuen i nydelige stoffer. Verkstedet ligger rett over gårdsplassen, så det kommer vel også til å bli noen sene nattetimer for å få ferdig ett og annet loppis prosjekt. Så har du travle dager og det passer best å ta en tur på ettermiddag eller kveldstid, kan vi avtale en tid som passer. Ellers kommer jeg til å holde dere oppdatert på egne og andres prosjekter via bloggen. Følg meg her eller kom innom for en kaffe og en titt!

Vi sees!

Møbeltapetserer
Lene Bergstrøm

Oppusing av verksted
Oppusing av verksted

Jeg skulle bare vaske vinduene, og kanskje male en benk -Men endte opp med ett nytt hvitt verksted! Nå kjennes det ut som jeg sitter i ett sommerhus, med sol og blå himmel hver dag! Tusen takk for hjelpen SuperSara!!!

Male vegg
Male vegg

Last updated by at .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.