GIVEAWAY`s på Sengegavl/ Hodegjerde

Sengegavl/Hodegjerde med nagler

Sengegavl/Hodegjerde med nagler

For nye søte lesere og trofaste følgere, minner dere om at dere har hele April på dere til å heie, stemme, like og linke for å vinne en sengegavl/Hodegjerde. The Lucky one får en sengegavl tilpasset sin seng og i sin favoritt farge!!! Link meg til din blogg, lik meg her på bloggen, på min facebook side eller link meg til din facebook side. Om du hverken har facebook eller blogg, så legg igjenn en superdupermegagiga hyggelig kommentar på bloggen min så har du like stor sjanse til å være med i trekningen 1. Mai. Hurraaaa!

Last updated by at .

9 thoughts on “GIVEAWAY`s på Sengegavl/ Hodegjerde

 • Hei igjen Lene, selvsagt skal vi dele side, og vi skal sende masse kunder som trenger omtrekk av møbler til deg. Gleder oss til å hilse på etterhvert:) Kanskje alt neste uke:) Vi ringer deg. God helg.

  Heidi

 • Ikke har jeg blogg og ikke er jeg på FB,men jeg får så mange gode!ideer av bloggen din,har trukket om “enkle” stoler og krakker kjøpt Designers Guild stoff etter å ha sett på din blogg.Nå må jeg sjekke ut Zink stoffer:)oooh,hodegavl det hadde vært kjempefint til rammemadrassen på hytta:))Jeg tror jeg får ta med siste Finn stolen min og få trukket den om.Du inspirerer ihvertfall!

 • Jeg har vært på leting etter sengegavl til 120 seng, men ikke funnet det noen steder…
  Skal flytte for meg selv etter samlivsbrudd, og bruker tankene på interiør og pynting av ny leilighet for å få dagene til å gå… Handlet meg hotellputer til nytt soverom i går, og en sengegavl hadde vært prikken over i`en.
  Har sååå lyst på en 🙂 De var flotte de på bildene, imponerende!

 • Hei!
  I siste liten deltar jeg
  for å vinne en nydelig sengegavel her hos deg!
  Jeg krysser alt det jeg har
  og tenker at det kan være meg som er heldig og tar
  det store lykkeloddet en vakker dag i mai!

  Klem Cathrine :-))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.