January 25, 2011

Mitt verksted

Følg bloggen min.
Facebook/Møbeltapetserer Lene Bergstrøm
Instagram: Lene_bergstroem_as

I Januar 2010 startet jeg opp eget verksted i Kroer etter endt utdannelse som møbelsnekker, Interiørdesigner Mi og 3 års læretid som møbeltapetserer. Fra og med 1. Desember 2012 vil jeg bli å finne i Kurefjordveien 30 i Rygge. Gleder meg til å ta imot nye og trofaste kunder i nytt verksted!

Jeg har oppdrag fra Oslo, Akershus, Østfold og Vestfold. Har du ikke møbeltapetserer i nærområdet, eller vil at nettopp jeg skal gjøre jobben for deg er jeg behjelpelig med både henting og levering i østlandsområdet. For uforpliktende kostnadsoverslag, mail meg ett bilde av møblet du ønsker omtrekt.

Jeg lager sengegavler fra skratch, trekker om bestefars gamle god stol og fresher opp spisestuen i nydelige stoffer. Verkstedet ligger rett over gårdsplassen, så det kommer vel også til å bli noen sene nattetimer for å få ferdig ett og annet loppis prosjekt. Så har du travle dager og det passer best å ta en tur på ettermiddag eller kveldstid, kan vi avtale en tid som passer. Ellers kommer jeg til å holde dere oppdatert på egne og andres prosjekter via bloggen. Følg meg her eller kom innom for en kaffe og en titt!

Vi sees!

Møbeltapetserer
Lene Bergstrøm

mobil nr: 93080026

mail: lene@mobeltapetserer.com

Last updated by at .