Nytt lokale feires med Giveaway, verdi 7500 kr!

Nytt lokale i 2 etasjer!

Nytt lokale i 2 etasjer!

Hipp hurraaaa! Vi fikk drømmehuset og nytt verksted! Hele familien og jobben flytter i løpet av Desember til nytt hus og lokale i Rygge. Adressen blir fra da av Kurefjordveien 30, 1580Rygge. Jeg får 2 hele, flotte etasjer hvor jeg kommer til å jobbe og ha ett eget showrom med møbler og møbeltekstiler! Jeg gleder meg vilt, og vil feire med alle mine søte kunder og trofaste lesere!!! Lik posten min her på bloggen min og del Facebook siden min på Facebook. Den heldige vinneren får omtrekk av favoritt stolen til en verdi av 7500 kr! Legg igjenn navn, mail og en hyggelig kommentar, så blir jeg SUPER glad!!! Trekning vil skje 15.Januar. Premien inkluderer ikke tekstil, det bestilles via meg ved overlevering. Jeg er behjelpelig med frakt i Østlandsområdet. Kryss fingre og spread the word. Jeg heier på dere!!! L.O.V.E

Last updated by at .

40 thoughts on “Nytt lokale feires med Giveaway, verdi 7500 kr!

 • Gratulerer så masse med nye lokaler!
  Mannen har en gammel Ekornes stressless som burde vært kastet for sikker 15 år siden, men godstolen får jeg ikke lov å kaste, den hadde trengt en stor oppgradering!
  Så jeg håper og deler og liker ;o)

 • Gratulerer! Har arvet en gammel lenestol av min bestemor som har stått på uthuset i over30(!!!) år. Klarer ikke å kvitte meg med den, så dette hadde vært en kjempesjanse til å få den tilbake til sine glansdager!!

 • Jeg kom tilfeldigvis over bloggen din på nettet etter å ha funnet to “skatter” av noen stoler på finn.no…. Som selvfølgelig trenger nettopp å trekkes om! Likte utrolig godt bildene av det du gjør, passer min stil/smak veldig godt! Oppdaget også at du holder til her i bygda, men ser at du skal flytte. Gratulerer med det! 🙂 Selv har jeg og min mann tatt over hovedhuset på gården hans der vi for tiden pusser opp og restaurerer for fullt. Akkurat nå jobber vi på innspurten av det gamle kjøkkenet som har blitt strippet ned gjennom flere lag til de gamle tømmerveggene fra 1800-tallet, det er så spennende! Det blir nå gårdens bibliotek, eller rett og slett en litt finere stue. Den har “arbeidstittelen” eventyrstua.
  Interiør er gøy, og derfor skal nettopp din side deles med mine fb-venner!

 • Heier på håndverkere som får det til selv og som følger sin drøm. Du er flink. Kjenner det klør i fingrene når jeg tenker på dine travle dager framover mot jul i nytt verksted (er jo håndverker selv vettu ;oD). Masse LYKKE TIL….
  Blir koselig å fortsatt se de to små også…. en stund til iallefall :-). (Tror jeg må sparke han håndverkeren jeg bor sammen med et sted, slik at han får fortgang i mitt verksted som venter på tur.)

  Lene 🙂

 • Gratulerer med tumleplassen. Inspirerende! Drømmer allerede om stol med Designers Guild stoff eller kanskje eget print sogar, eller et håndvevd stoff.. kvalitet og stil, og miljøvennlig med gjenbruk også. Lykke til, kanskje det blir et samarbeid en dag:)

 • Kjære møbeltapetserer Lene.
  Ser at du kjærlighet for faget du driver med. All lykke for nytt hus og værksted <3
  Jeg har funnet deg på facebook å "laika" deg fra første stund og jeg gjør det gjerne igjenn. Så nå er det gjort.
  Du gir førtehjelp til klenodier som man trodde var klar for kirkegård med det viser jeg de får forlenget livet til det dobbelte!!!

  Lykke helsninger fra Trude.

 • Hei kommende nabo :o)
  Jeg snakket med mannen din på jobben min her om dagen! Vi bor også i Kurefjordveien, så velkommen skal dere være :o)
  Så kjekt å få en møbeltapetserer i nabolaget da! Vi skal pusse opp kjøkkenet vårt nå i desember, og jeg trenger en sittepute til den nye slagbenken, men det er jo ikke akkurat omtrekk av stol da men….
  Hjertelig hilsen Elin Ørmen

  • Hei Elin! Tusen takk, jeg gleder meg sååå til å få naboer 🙂 Jeg er på plass den 1. helga i Desember, så da får du komme innom!!! Jeg heier på deg, selv om det ikke er stol 🙂 Vi sees, klem Lene!

 • Gratulerer med nye lokaler! Er det ikke deilig når drømmer går i oppfyllelse?
  LIkt og delt på Facebook.
  Jeg har en favoritt stol ( er egentlig to stykker) som jeg har arvet av mormor som trenger litt tlc. 🙂

  Hilsen Ida

 • Gratulerer med hus og nye lokaler!Har et par fine gamle stoler som absolutt fortjener nytt stoff,Oh yes Desiners Guild i et fløyelsstoff hadde vært smashing!Så IKEA no thanks,ingenting slår gammelt godt håndverk ?Og fantastike kvalitetsstoffer.Trenger ikke et møbelhus med masseproduserte varer i kornåkeren jeg!
  Lykke til videre!Mvh Wenche

 • åååh, fineste kusine:)

  du er så flink atte! dere fortjente huset!! 😀

  Ser frem til mange koslige stunder her altså! OOOG alle de nye møblene som skal få nytt liv!

  L.O.V.E

  puss puss 🙂

 • Hei, har fulgt med en stund hos deg.
  Ville gjerne gi deg et kompliment for de lekre Emmastolene, så flotte de ble. Det er gøy med slike nye antikviteter, og siden jeg har to stykk som trenger omtrekk var det en inspirasjon til å tenke ut hvordan vi skal få våre til. Mine stod i min mors frisørsalong og jeg kan godt huske de fra slutten av 60 tallet, elegant trukket om i brunt med fasaner og fuglehunder. Det siste må nok vike ved neste korsvei.
  Masse gratulasjoner med nytt lokale og håper du vil trives i ditt nye hjem. mvh phenixmum

  • He i hei!
   Tusen takk! Så hyggelig at du følger bloggen min! Emma stolene er nydelige, og jeg er sikker på at fasaner og fuglehunder er på vei tilbake 🙂 Hvis ikke skal jeg heie på deg slik at du får trukket de om! Ønsker deg ei super helg!!! Mvh Lene

 • gratulerer med nye lokaler – blir spennende å se fortsettelsen. Jeg har en gammel ørelappstol, som hadde passet perfekt til dette:-)

 • Heisann!
  Gratulerer nok en gang med nytt hus og nye lokaler! Håper på mange mange inspirerande bilder frå det nye lokalet, og alle dei flotte og spennande prosjekta dine 🙂

  Helsing Tonje på Scan Aprima 😉

 • Gratulerer med fantastisk hus og verksted!
  Jeg blir såååå inspirert av arbeidet ditt. Elsker å se gamle møbler få nytt liv!
  Du er kjempe flink Lene 🙂
  Klem Liv

 • Gratulerer så mye med nye lokaler og nytt hus!
  Jeg har en gammel spisestue fra 30-årene med bl.a. 6 spisestuestoler
  som sårt trenger nye setetrekk. Nå er det noe lignende skinn, vet ikke akkurat hva det er,
  men pent er det ikke. Det er i brunt, og har vært der siden det var nytt.
  Hele serien består av 6 stoler, stort bord, stor skjenk og stort høyskap.
  Alt unntatt stolsetene er helt all right, men det skulle vært fantastisk å
  få litt liv i disse setene.

  Vennlig hilsen Guri Marie Kristoffersen i Oslo.

  Mail: gurimariekr@gmail.com

 • Gratulerer!

  Bor ikke så langt unna så kommer til å ha i bakhodet at dere finnes et sted svært nær!

  Men håper selvsagt å vinne også! Har to “oldemorstoler” som fortjener omsorg & omtanke, så omtrekk av én stol er en super start!

  Trine D.

  trineson@gmail.com

 • Gratulerer så mye med nytt hus og verksted! Dete r hygelig når drømemr blir virkelighet.
  Jeg hadde blitt superglad for møbelomtrekk! For en fantastisk premie!!!
  Lykke til med alt, og riktig godt nytt år!

 • Gratulerer! Det jeg ser på siden din er kjempeflott, og jeg kommer til å kontakte deg for hjelp til mine to 30-talls spisestuestoler. Lykke til!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.